2261088568 6936839167 2ο χλμ Εθνικής Οδού Λιβαδειάς - Λαμίας, Λιβαδειά
hero image
 
 
 
 
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΗ | Φυτώριο - Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Λιβαδειά 


Στο κατάστημά μας “ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΗ” το οποίο βρίσκεται στην Λιβαδειά, θα βρείτε από τις μεγαλύτερες ποικιλίες προϊόντων που μπορούν να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας.

Στηριζόμενα στην πολύχρονη εμπειρία μας είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς και να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα ή απαίτηση σας.

Η ατελείωτη ποικιλία προϊόντων, η άριστη ποιότητα των φυτών και η υψηλή επιστημονική κατάρτιση του προσωπικού μας σε συνδυασμό με τις ασυναγώνιστες τιμές μας, έχουν φέρει την επιχείρησή μας στην πρώτη θέση προτίμησης του αγοραστικού κοινού.
 
 
 
 
 
 

Γλάστρες

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από πήλινες και πλαστικές γλάστρες, σε διάφορα σχέδια και χρώματα, ώστε να επιλέξετε την ιδανική γλάστρα για τα φυτά σας. Παράλληλα, το προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανική επιλογή για τα φυτά σας.
 

Φυτά
Σε εμάς μπορείτε να βρείτε φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, δενδρύλλια, καρποφόρα δέντρα καθώς και λουλούδια που μπορούν να ομορφύνουν τον κήπο αλλά και το σπίτι σας.

 

Λιπάσματα
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και έτοιμο να σας προτείνει τα ιδανικά λιπάσματα και γεωπονικά φάρμακα που θα συνεισφέρουν στην σωστή ανάπτυξη των φυτών σας. Διαθέτουμε επίσης και μια μεγάλη ποικιλία από χώματα.
 

Σπόροι - Βολβοί
Σπόροι λαχανικών, σπόροι χορταρικών, σπόροι γκαζόν, βιολογικοί σπόροι, σπόροι λουλουδιών, σπόροι φρούτων, σπόροι αρωματικών και βοτάνων κ.α.
 
 
 
 
 
 
 
 
Με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πελατών και με όπλα την πλούσια εμπειρία μας, την σωστή οργάνωση και τις άριστες γεωπονικές γνώσεις, έχουμε την δυνατότητα να σας προτείνουμε μοναδικές λύσεις και προϊόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το κατάστημά μας στην Λιβαδειά για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τα ιδανικά προϊόντα ή τις ιδανικές λύσεις για την κατασκευή και συντήρηση του κήπου σας.