2261088568 6936839167 2ο χλμ Εθνικής Οδού Λιβαδειάς - Λαμίας, Λιβαδειά
hero image
 
 
 
 
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ
ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΗ | Φυτώριο - Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Λιβαδειά 


Η τακτική συντήρηση του κήπου εξασφαλίζει την διατήρηση του αισθητικού αποτελέσματος αλλά κυρίως την σωστή ανάπτυξη των φυτών και την διατήρησή τους στο χρόνο.

Η επιχείρησή μας “ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΗ” η οποία βρίσκεται στην Λιβαδειά, με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορεί να αναλάβει την συντήρηση κάθε κήπου, εξυπηρετώντας άμεσα οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Βοιωτία.

Πραγματοποιούμε συντηρήσεις σε κάθε είδος χώρο πρασίνου από το μπαλκόνι του σπιτιού σας μέχρι τον ιδιωτικό σας κήπο, καθώς και δημόσιους χώρους πρασίνου.
 
 
 
 
 
 

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε και με το σταθερό πρόγραμμα που εφαρμόζουμε, μπορεί να σας εγγυηθεί έναν όμορφο και καθαρό κήπο όλο το χρόνο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 Φροντίδα & κοπή χλοοτάπητα
 Κλάδεμα δέντρων & θάμνων
 Έλεγχος & αντιμετώπιση ασθενειών
 Έλεγχος αρδευτικού δικτύου
 Κλάδεμα δέντρων
 Φυτεύσεις
 Γενική λίπανση
 Συμβουλευτικές υπηρεσίες Γεωπόνου
 
 
και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία θα σας εξασφαλίσει ένα άριστο αποτέλεσμα.

Προσαρμόζουμε τις εργασίες μας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και φροντίζουμε ώστε να έχετε έναν κήπο στον οποίο θα απολαμβάνετε τις ιδιαίτερες στιγμές σας.

Χάρη στην πολυετή ενασχόλησή μας και την αγάπη μας για το αντικείμενο της κατασκευής και συντήρησης κήπων μπορούμε να σας εγγυηθούμε άριστα αποτελέσματα εργασίας που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
 
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το κατάστημά μας στην Λιβαδειά για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για την κατασκευή και συντήρηση του κήπου σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Βοιωτία.