2261088568 6936839167 2ο χλμ Εθνικής Οδού Λιβαδειάς - Λαμίας, Λιβαδειά
hero image
 
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ
Φυτώριο - Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Λιβαδειά 


Το κατάστημά μας “ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΗ” το οποίο βρίσκεται στην Λιβαδειά, είναι κοντά σας για περισσότερα από 6 χρόνια, παρέχοντάς σας μεγάλη ποικιλία προϊόντων καθώς και ποιοτικές υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Βοιωτία.
 
 
 
Σε εμάς μπορείτε καθημερινά να βρείτε μεγάλη ποικιλία από δέντρα, άνθη, καλλωπιστικά φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, βολβούς, σπόρους, εργαλεία κήπου και πολλά ακόμα ανθοκομικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Παράλληλα, ο έμπειρος γεωπόνος και η εξειδικευμένη ομάδα του, μπορούν να αναλάβουν την κατασκευή αλλά και την συντήρηση κήπων παρέχοντας ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες που στόχο έχουν την δημιουργία ενός χώρου όπως ακριβώς τον είχατε φανταστεί.
 
 
 
 
 
 

Με αγάπη & μεράκι
αναλαμβάνουμε κηποτεχνικά σχέδια, κατασκευές κήπων και έργων πρασίνου, δίκτυα αυτόματου ποτίσματος, εγκατάσταση χλοοτάπητα, φυτεύσεις, κλαδέματα, ψεκασμούς και γενικά ότι έχει να κάνει με την κατασκευή και συντήρηση μικρών και μεγάλων κήπων.
 
 
 
 
 
 
 
 
Το έμπειρο προσωπικό μας
είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να σας δώσει συμβουλές ανθοκομίας και δενδροκομίας. Από την επιλογή του σωστού τύπου χώματος, ανάλογα με τις απαιτήσεις των φυτών, έως και για το πρόγραμμα της λίπανσης και άρδευσης που θα χρειαστούν κατά τη διάρκεια του έτους ή της καλλιεργητικής περιόδου.

Συμβουλές ακόμα και για τη σωστή επιλογή χώρου και γλάστρας που ταιριάζει τόσο στις ανάγκες του φυτού όσο και στις αισθητικές απαιτήσεις σας.

Στόχος μας είναι να μεταδίδουμε τις γνώσεις μας, την εμπειρία και την αγάπη μας για τα φυτά και τη φροντίδα τους, σε όλους εκείνους που επιλέγουν να δημιουργήσουν ένα ευχάριστο περιβάλλον στο μπαλκόνι ή και τον κήπο τους.
 
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το κατάστημά μας στην Λιβαδειά για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τα ιδανικά προϊόντα ή τις ιδανικές λύσεις για την κατασκευή και συντήρηση του κήπου σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Βοιωτία.