2261088568 6936839167 2ο χλμ Εθνικής Οδού Λιβαδειάς - Λαμίας, Λιβαδειά
hero image
 
 
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ
ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΗ | Φυτώριο - Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Λιβαδειά 


Η σωστή κατασκευή ενός κήπου προϋποθέτει την λεπτομερή μελέτη του χώρου και το σχεδιασμό του κήπου λαμβάνοντας υπ όψιν μας στοιχεία που αφορούν τη φύση, την κατασκευή και τις ιδιαίτερες ανάγκες του.

Η επιχείρησή μας “ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΗ” η οποία βρίσκεται στην Λιβαδειά, με την επίβλεψη γεωπόνου, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας την μελέτη και την κατασκευή κήπων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Βοιωτία.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και ακολουθώντας όλες τις νέες εξελίξεις του, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε ιδανικές και εφικτές λύσεις για την κατασκευή του κήπου σας.

 
 
 
 
 
 
 

Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε τον ιδανικό κήπο για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες και υπεύθυνες λύσεις για τη δημιουργία όμορφων χώρων, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 Μελέτη Κήπου 
 Κατασκευή Κήπου  
 Αρχιτεκτονική Κήπου 
 Κατασκευή χώρων πρασίνου
 Βραχόκηπους
 Εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος
 Φύτευση δέντρων, θάμνων ή άλλων φυτών
 Τοποθέτηση χλοοτάπητα
 
 
και οποιαδήποτε άλλη εργασία επιθυμείτε προκειμένου ο κήπος σας να γίνει όπως ακριβώς τον είχατε φανταστεί.

Έχοντας ως βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, αλλά και τις εδαφοκλιματικές και περιβαλλοντικές συνθήκες της περιοχής, στοχεύουμε στη δημιουργία ενός καλαίσθητου και λειτουργικού πράσινου χώρου.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, τα άριστα υλικά άρδευσης που χρησιμοποιούμε, η ποικιλία φυτών και προϊόντων υψηλής ποιότητας που διαθέτουμε καθώς και η μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο αποτελούν εγγύηση για ένα άριστο και μοναδικό αποτέλεσμα.
 
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το κατάστημά μας στην Λιβαδειά για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για την κατασκευή και συντήρηση του κήπου σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Βοιωτία.